Nuorten tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa Rauman kaupungin nuorisopalveluiden järjestämistä erilaisista tapahtumista. Kaikki toimintamme on savutonta ja päihteetöntä.

Seuraa Instagramissa @nuortenrauma-tiliä ja pysyt ajan tasalla!

OtaChill lauantaina 20.8.2022

Rauman nuorisovaltuuston ja kaupungin nuorisopalveluiden järjestämään OtaChill-hengailutapahtumaan on tullut esiintyjämuutoksia. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään muun muassa tämänvuotisesta Uuden Musiikin Kilpailusta tuttu Isaac Sene. Muut esiintyjät ovat Neili ja Joachim. Aiemmin ilmoitetusta poiketen VIIVI ei esiinny tapahtumassa.

OtaChill järjestetään Otanlahden rantapuistossa lauantaina 20.8. klo 16–19.30. Tapahtumassa on yleisohjelmana vaahtobileet, glitterpiste sekä yleisötaideteos. Otachillin juontaa Vili Lehtelä.

Maksuton ja päihteetön tapahtuma on suunnattu 12–17-vuotiaille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan. Yhteistyökumppanina toimii Poroholman Rantatalo.

Nuorten työpaja pitää kirpputoria entisen Otan päiväkodin tiloissa

Nuorten työpaja järjestää 4.5. alkaen kirpputoritoimintaa entisen Otan päiväkodin tiloissa, osoitteessa Pursikatu 4. Kirpputori on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10–14 lukuunottamatta heinäkuun taukoa. Aukioloaikoja pyritään laajentamaan kysynnän mukaan.

Myynnissä oleva irtaimisto on peräisin kaupungin kouluista ja päiväkodeista sekä oppilaitoksista. Tavaroiden hinnat ovat edullisia. Maksun voi suorittaa käteisellä tai pankkikortilla.

Kirpputoritoiminnasta vastaa Nuorten työpaja.

Ostettujen kalusteiden noutaminen on mahdollista myös erikseen sovittuna ajankohtana tai kalusteiden kuljettamisesta voi sopia  nuorten työpajan kanssa.

Lisätietoja antaa työvalmentaja Erja Koski, puh. 044 833 1440.