Nuorten tapahtumat

Täältä löydät tietoa Rauman kaupungin nuorisopalveluiden järjestämämistä erilaisista tapahtumista. Kaikki toimintamme on savutonta ja päihteetöntä.
Seuraa Instagramissa @nuortenrauma – tiliä ja pysyt ajan tasalla!

Ukraina, suomi.

 

Robin Packalen.

Youth of Savila keskiviikkona 27.7., pääesiintyjänä Robin Packalen

Paikallisia nuorten bändejä haetaan Youth of Savila -tapahtumaan

Raumalaisille nuorille suunnattu Youth of Savila –tapahtuma järjestetään keskiviikkona 27.7. Pääesiintyjänä nähdään nuorten suosima Robin Packalen.

Paikallisilla nuorten bändeillä ja nuorilla artisteilla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan esiintymään maksuttomaan ja päihteettömään tapahtumaan. Alustavan suunnitelman mukaan Youth of Savila starttaa klo 18 ja päättyy klo 22. Robin nousee lavalle klo 21.

Nuoret voivat ilmoittaa bändejään mukaan tapahtumaan maanantai 11.7. asti sähköpostitse osoitteeseen jennika.vataja@rauma.fi. Viestiin tulisi liittää bändistä seuraavia tietoja: nimi ja jäsenet, minkälaista musiikkia bändi soittaa, minkälaisia kappaleita keikalla kuultaisiin sekä kappaleiden kestot. Viestiin voi lisätä myös linkkejä, mikäli bändin tuotantoon on mahdollista tutustua etukäteen.

Osoitteessa nuortenrauma.fi/nuortentapahtumat ja Instagramissa @nuortenrauma julkaistaan tarkempia tietoja tapahtumasta.

 

 

Särkänniemi.
Särkänniemen kuvapankki

Koko perheen retki Särkänniemen huvipuistoon keskiviikkona 6.7.2022

Nuorisopalveluiden kesäretki suuntaa tänä kesänä Tampereelle Särkänniemeen.
Bussimatkan hinta on sama jokaiselle osallistujalle, a’ 12€. Huvipuistorannekkeen hinta taas on kaikille yli 3- vuotiaille a’ 33€, lapset ja aikuiset siis saman hintaista. Alle 3-vuotiaat pääsevät huvipuistoon maksutta. Ranneke sisältää kaikki Särkänniemen huvitukset. Alle 13- vuotiailla tulee olla huoltaja mukana.
Matka on täynnä, mutta voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja yhteispalvelupiste Pyyrmanista, p. 02 834 5000. Paikkoja oli rajoitetusti.

Lähtö Särkänniemeen tapahtuu Äijänsuolta, harjoitusjäähallin edestä, Teollisuuskatu 19, klo 9.00. Paluu samaan paikkaan noin klo 20.30.

Lisätietoja nuoriso-ohjaaja Ria-Leena Widqvist, p. 044 793 4561.

Keppihevosleiri 2022.

Heinäkuussa keppihevospäiväleiri 4.-5.7.

Nuorisopalvelut järjestää kaksi päivää kestävän keppihevospäiväleirin 1.-4.-luokkalaisille.
Leiripaikkana toimii Kuovin nuorisotalo, Kuovinkuja 4.
Leiri kestää
maanantaina 4.7. klo 8-16.30  ja
tiistaina klo 8-16.30.
Leirin hinta on 30€ ja se sisältää molempien päivien lounaat ja välipalat sekä materiaalikustannukset.
Leirillä valmistetaan oma keppihevonen, touhutaan teeman mukaisesti keppihevosilla ja nautitaan kesäisistä peleistä ja oleskelusta.
Mukaan mahtuu 20 leiriläistä. Paikat ovat jo täyttyneet, mutta peruutuspaikkoja voi kysellä  nuoriso-ohjaajilta: Jessina Vastamäki, p. 040 180 9780, tai Sanna-Kaisa Lähde, p.044 793 4563.

Kesätekemistä lapsille, nuorille ja perheille

Nuorten työpaja järjestää kirpputorin entisen Otan päiväkodin tiloissa, osoitteessa Pursikatu 4.

Nuorten työpaja järjestää jälleen keskiviikosta 4.5. alkaen kirpputoritoimintaa entisen Otan päiväkodin tiloissa, osoitteessa Pursikatu 4. Kirpputori on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10–14 lukuunottamatta heinäkuun taukoa. Aukioloaikoja pyritään laajentamaan kysynnän mukaan.
– Myynnissä oleva irtaimisto on peräisin kaupungin kouluista ja päiväkodeista sekä oppilaitoksista. Tavaroiden hinnat ovat edullisia. Maksun voi suorittaa käteisellä tai pankkikortilla, työvalmentaja Erja Koski kertoo.
Kirpputoritoiminnasta vastaa Nuorten työpaja.
Ostettujen kalusteiden noutaminen on mahdollista myös erikseen sovittuna ajankohtana tai kalusteiden kuljettamisesta voi sopia  nuorten työpajan kanssa.
Lisätietoja antaa työvalmentaja Erja Koski, puh. 044 833 1440.