Skeittihalli

Rauman skeittihalli sijaitsee osoitteessa Kaivopuistontie 33. Sisäänkäynti sisäpihalta.
Yksittäiset aikataulumuutokset näkyvät Facebookissa Rauman Skeittihalli

Hallilla skeitataan, scootataan ja BMX-pyöräillään omalla vastuulla. Skeittilautoja mahdollisuus lainata maksutta suoraan hallilta, mutta suojavarustuksista tulee jokaisen huolehtia itse. BMX-pyörissä hallikäytössä oltava muovitapit!
Alle 15-vuotiailla on kypäräpakko. Tila ja toiminta on savutonta ja päihteetöntä.

Kertamaksu on 3 euroa ja kymppikortti 25 euroa. Kertamaksu peritään skeittihallissa, maksu mahdollista vain käteisellä.
Kymppikortteja myydään skeittihallilla sekä palvelupiste Pyyrmanissa, Valtakatu 2. Kymppikortti on mahdollista ostaa myös netistä: Skeittihallin kymppikortti.

Tsekkaa Niko Ojasen vanhan skedehallin tsekkaus

Skeittihallin vuokraus

Skeittihalli on vuokrattavissa ryhmille, koululuokille tai syntymäpäivien viettoon aukioloaikojen ulkopuolella, myös viikonloppuisin. Vuokraajan tulee olla yli 18-vuotias. Varauskalenterista pääsee tarkistamaan hallin varaustilanteen.

1.1.2022 voimaan tulleet hinnat käyttövuoron osalta, 1-3 tuntia, 20 € kerralta, ylimenevät tunnit 8,50 €/tunti. Yksityistilaisuudet, 1-3 tuntia, 51 € kerta, ylimenevät tunnit 21€/tunti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Skeittihallin varaukset ja maksu suoritetaan palvelupiste Pyyrmaniin, Valtakatu 2, puh. 02 834 5000. Maksu pitää olla suoritettuna ennen vuokrauspäivää.

Henkilötiedot Timmi-tilavarausjärjestelmässä:

EU:n tietosuoja-asetuksen uudistuksen astuttua voimaan olemme joutuneet kysymään suostumuksen TIMMI-tilavarausjärjestelmään rekisteröityneeltä asiakkaalta häntä koskevien henkilötietojen tallentamiseksi järjestelmään. Lähetämme sähköpostia asiaan liittyen niille asiakkaille, joilta järjestelmästä löytyy sähköpostiosoite ja joilta lupa vielä puuttuu. Viesti tulee osoitteesta noreply.rauma(at)timmi.fi

Mikäli emme ole saaneet 14.1.24 mennessä suostumusta henkilötietojesi tallennukseen tai sähköpostiosoitettasi ei löydy järjestelmästä, et voi toimia asiakkaana ja/tai yhteyshenkilönä
TIMMI-tilavarausjärjestelmän piirissä olevissa palveluissa ja asiakastietosi poistetaan järjestelmästä. Lupaa ei voi antaa toisen henkilön puolesta.