Skeittihalli

Poikkeusolot 2021.

 

 

Rauman skeittihalli sijaitsee osoitteessa Kaivopuistontie 33.  Sisäänkäynti sisäpihalta.
Yksittäiset aikataulumuutokset näkyvät Facebookissa Rauman Skeittihalli

Yleisvuorot 14.9.2020 alkaen
maanataista torstaihin klo 15 – 20.
Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen hallin käyttö on sallittu ainoastaan alle 20-vuotiaille. Lisäksi kaikkien 12 vuotiailla ja sitä vanhemmilla on erittäin vahva maskisuositus. Nämä rajoitukset voimassa ainakin 28.2.2021 saakka.

Hallilla skeitataan, scootataan ja BMX-pyöräillään omalla vastuulla. Skeittilautoja mahdollisuus lainata maksutta suoraan hallilta, mutta suojavarustuksista tulee jokaisen huolehtia itse. BMX-pyörissä hallikäytössä oltava muovitapit!
Alle 15-vuotiailla on kypäräpakko. Tila ja toiminta on savutonta ja päihteetöntä.

Kertamaksu on 3 euroa ja kymppikortti 20 euroa. Kertamaksu peritään skeittihallissa, maksu mahdollista vain käteisellä.
Kymppikortteja myydään skeittihallilla sekä palvelupiste Pyyrmanissa, Valtakatu 2. Kymppikortti on mahdollista ostaa myös netistä: Skeittihallin kymppikortti.

Tsekkaa Niko Ojasen vanhan skedehallin tsekkaus

Skeittihallin vuokraus

Vallitsevasta koronatilanteesta ja alueellisista suosituksista johtuen Rauman kaupungin sivistystoimiala ei vuokraa tai anna omia tilojaan ulkopuolisten käyttöön 28.3.2021 saakka.

Skeittihalli on vuokrattavissa ryhmille, koululuokille tai syntymäpäivien viettoon aukioloaikojen ulkopuolella, myös viikonloppuisin. Vuokraajan tulee olla yli 18-vuotias. Varauskalenterista pääsee tarkistamaan hallin varaustilanteen.

Yksittäiset käyttövuorot maksavat ensimmäisiltä 4 tunnilta 15,50 €, ylimenevät tunnit 8 €/tunti. Säännölliset 1-4 tunnin käyttövuorot ja opiskelijaryhmät 10,50 €/kerta, ylimenevät tunnit 5,50 €/tunti. Yksityistilaisuudet, esimerkiksi lasten syntymäpäivät, ensimmäisiltä 4 tunnilta 51 €, ylimenevät tunnit 20,50 /tunti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Skeittihallin varaukset ja maksu suoritetaan palvelupiste Pyyrmaniin, Valtakatu 2, puh. 02 834 5000. Maksu pitää olla suoritettuna ennen vuokrauspäivää.