Kuovin nuorisotalo

Kuovin nuorisotalolla järjestetään Rauman kaupungin nuorisopalveluiden johdolla avoimia iltoja. Omia vuoroja on järjestetty  5. luokkalaisista -17-vuotiaille sekä K17-illat 17-28 vuotiaille. Syksyn 2023 avoin toiminta alkaa perjantain 8.9.

Nuoriso-ohjaajat ovat illoissa nuoria varten; mm. juttelemassa, järjestämässä ohjelmaa ja pelailemassa nuorten kanssa. Kuovin nuorisotalolta löydät paljon erilaista tekemistä.  Kuovilla kaikki noudattavat yhteisiä sääntöjä, jotta jokaisella nuorella olisi talolla mukavaa ja turvallista olla. Sohvilla oleskelu, puhelimen lataaminen ja kavereiden kanssa hengailu ovat hyviä tapoja viettää aikaa nuokkarilla. Lautapelien ja Playstation 5 lisäksi löydät myös kaksi täysikokoista biljardipöytää, ilmakiekko- ja pingispöydät sekä boulderointiseinän (boulderointi tarkoittaa matalaa valjaatonta kiipeilyseinää, jonka alla on pehmustepatjoja). Kuovilta löytyy myös bändikämppä, joka pitää sisällään sähkörummut, sähkökitaroita ja sähköbasson, muutamia akustisia kitaroita sekä kosketinsoittimet.

Vuodenvaihteen aukioloajat:

  • maanantaina 18.12. suljettuna
  • tiistaina ja keskiviikkona, 19.-20.12., avointa toimintaa klo 17-20
  • tiistaina ja keskiviikkona, 2.-3.1.2024, avointa toimintaa klo 17-20
  • perjantaina 5.1.2024 avointa toimintaa klo 17-22
  • maanantaina 8.1.2024 paluu vakiintuneisiin aukioloaikoihin

Tilojen vuokraus

Kuovin nuorisotaloa ja kiipeilyseinää vuokrataan yli 18-vuotiaille erilaisten kerhojen ja yhdistysten virkistys- ja kokoustoimintaan sekä yksityisten käyttöön.

Tilojen varaukset ja maksut palvelupiste Pyyrmaniin, p. 02 834 5000, Valtakatu 2, tai varauskalenteri Timmin kautta, mistä voi myös tarkistaa varaustilanteen.

Maksu tulee suorittaa ennen vuokrauspäivää.

Henkilötiedot Timmi-tilavarausjärjestelmässä:

EU:n tietosuoja-asetuksen uudistuksen astuttua voimaan olemme joutuneet kysymään suostumuksen TIMMI-tilavarausjärjestelmään rekisteröityneeltä asiakkaalta häntä koskevien henkilötietojen tallentamiseksi järjestelmään. Lähetämme sähköpostia asiaan liittyen niille asiakkaille, joilta järjestelmästä löytyy sähköpostiosoite ja joilta lupa vielä puuttuu. Viesti tulee osoitteesta noreply.rauma(at)timmi.fi

Mikäli emme ole saaneet 30.11.23 mennessä suostumusta henkilötietojesi tallennukseen tai sähköpostiosoitettasi ei löydy järjestelmästä, et voi toimia asiakkaana ja/tai yhteyshenkilönä
TIMMI-tilavarausjärjestelmän piirissä olevissa palveluissa ja asiakastietosi poistetaan järjestelmästä. Lupaa ei voi antaa toisen henkilön puolesta.