Kuovin nuorisotalo

Kuovin nuorisotalolla järjestetään Rauman kaupungin nuorisopalveluiden johdolla avoimia iltoja. Omia vuoroja on järjestetty  5. lk -17-vuotiaille.

Kuovin nuorisotalolta löydät paljon erilaista tekemistä sekä runsaasti sohvia olla tekemättä mitään! Ainoat säännöt Kuovilla on, että noudatetaan yhteisiä sääntöjä ja se, ettei mihinkään ole pakko osallistua. Sohvilla oleskelu, puhelimen lataaminen ja kavereiden kanssa hengailu ovat myös hyviä tapoja viettää aikaa nuokkarilla. Lautapelien ja Playstation 4 lisäksi löydät myös kaksi täysikokoista biljardipöytää, ilmakiekko- ja pingispöydät sekä boulderointiseinän (boulderointi tarkoittaa matalaa valjaatonta kiipeilyseinää, jonka alla on pehmustepatjoja). Kuovilta löytyy myös bändikämppä joka pitää sisällään sähkörummut, sähkökitaroita ja sähköbasson, muutamia akustisia kitaroita sekä kosketinsoitin.

Avoin toiminta
jäänyt kesätauolle 16.5.2022 alkaen. Tapaamisiin taas syksyllä.

ti K17-illat     klo 16 – 19         17 – 28-vuotiaat, kesätauolla 28.6.-8.8.2022.

Tilojen vuokraus

Kuovin nuorisotaloa ja kiipeilyseinää vuokrataan yli 18-vuotiaille erilaisten kerhojen ja yhdistysten virkistys- ja kokoustoimintaan sekä yksityisten käyttöön. Varaustilanteen voi tarkistaa varauskalenteri Timmin kautta.

Tilojen varaukset ja maksut palvelupiste Pyyrmaniin, p. 02 834 5000, Valtakatu 2, tai varauskalenteri Timmin kautta.

Maksu tulee suorittaa ennen vuokrauspäivää.