Kuovin nuorisotalo

Nuorisotilat avataan 19.4.2021 alkaen, huomioiden kuitenkin 6 henkilön rajoitus toiminnassa.

Kuovin nuorisotalolla järjestetään Rauman kaupungin nuorisopalveluiden johdolla avoimia iltoja. Omia vuoroja on järjestetty  5. lk -17-vuotiaille.

Avointa toimintaa 8.1.2021 alkaen:

  • ma ja ti klo 15- 17 5. – 6. luokkalaisille ja klo 17.30- 20.30 7. luokkalaisille – 17-vuotiaille
  • pe ja la klo 17- 19 5. – 6. luokkalaisille ja klo 17- 22 7. luokkalaisille – 17-vuotiaille

Käytössä ovat muun muassa biljardi-, snooker-, pingis- ja ilmakiekkopöytien lisäksi pelikonsoleita sekä boulderointiseinä (=matala kiipeilyseinä). Talolta löytyy myös bänditila, joka on nuorten käytössä nuokkarin aukioloaikoina. Tilasta löytyy sähkörummut, basso, kitaroita sekä kosketinsoittimet. Bändikämpän mikserin kautta voi myös soittaa omaa musiikkiaan. Tilaan voi päästä soittamaan pyytämällä ohjaajalta luvan, ja tilassa voi soittaa joko kavereiden, tai ohjaajan kanssa.

Pelikerho

Pelikerho 2021.

Oletko kiinnostunut pelaamisesta, pelikulttuurista ja siihen liittyvistä asioista? Nuorisopalvelut aloittaa maaliskuussa pelikerhon, jonka tarkoituksena on tarjota nuorille mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin pelaamiseen tapoihin sekä vahvistaa heidän elämänhallinnallisia taitojaan yhdessä tekemisen kautta.

Pelikerho on suunnattu 13-17-vuotiaille nuorille, ja tarjoaa heille turvallisen ympäristön, jossa he voivat kokeilla erilaisia pelaamisen muotoja, keskustella pelaamisesta ja hyvinvoinnista sekä viettää aikaa muiden samoista asioista kiinnostuneiden kanssa.

Maksuton pelikerho aloittaa toimintansa 19.4.2021 klo 17 Kuovin nuorisotalolla, Kuovinkuja 4.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot nuoriso-ohjaaja Panu Kerttula, p. 044 793 5294, panu.kerttula@rauma.fi

Bändikerho

Bändikerho 2021.

Onko sinulla kiinnostusta yhdessä soittamiseen, mutta ei bändiä? Lähde mukaan nuorisopalveluiden bänditoimintaan! Luvassa on yhdessä soittamista ja harjoittelua sekä tutustumista omien kappaleiden luomiseen sekä nauhoittamiseen.

Toimintaa varten et tarvitse omia soittimia, tai edes soittotaitoa.

Maksuton bändikerho aloittaa toimintansa 20.4.2021 klo 17 Kuovin nuorisotalolla, Kuovinkuja 4.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot nuoriso-ohjaaja Panu Kerttula, p. 044 793 5294,  panu.kerttula@rauma.fi

Maksuton harrasteryhmä

Maksuton harrasteryhmä on tarkoitettu 7.-9. –luokkalaisille. Ryhmä kokoontuu torstaisin. Jokaisella kokoontumiskerralla ryhmäläisten on tarkoitus kokeilla yhden tunnin verran jotain harrastusta, mitä voi jatkossa omatoimisesti tai kaverin kanssa Raumalla harrastaa. Luvassa on erilaista liikuntaa, kädentaitoja, kokkailua ja musiikkia.
Ryhmään otetaan enintään 12 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset nuoriso-ohjaaja Jessina Vastamäki, p. 040 180 9780, jessina.vastamaki@rauma.fi.

Tilojen vuokraus

Vallitsevasta koronatilanteesta ja alueellisista suosituksista johtuen Rauman kaupungin sivistystoimiala ei vuokraa tai anna omia tilojaan ulkopuolisten käyttöön 25.4.2021 saakka.

Kuovin nuorisotaloa ja kiipeilyseinää vuokrataan yli 18-vuotiaille erilaisten kerhojen ja yhdistysten virkistys- ja kokoustoimintaan sekä yksityisten käyttöön. Varaustilanteen voi tarkistaa varauskalenteri Timmin kautta.

Tilojen varaukset ja maksut palvelupiste Pyyrmaniin, p. 02 834 5000, Valtakatu 2, tai varauskalenteri Timmin kautta.

Maksu tulee suorittaa ennen vuokrauspäivää.