Ryhmät

Kädentaitoja

Sateenkaarevat illat

Sateenkaarevat illat jatkuvat taas keskiviikkona 13.9.2023 Kuovin nuorisotalolla. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko, aina parittomilla viikoilla klo 16-18.
Illat on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville ja identiteettiään pohtiville nuorille sekä heidän ystävilleen. Illoissa pääset esimerkiksi pelailemaan, taiteilemaan, kokkailemaan ja luomaan uusia kaverisuhteita. Olet tervetullut sellaisena kuin olet!
Lisätietoja antaa kulttuurinen nuoriso-ohjaaja Julia Nummi, p. 044 793 5294.

Sateenkaarevat illat.

 

Yhdessä-ryhmä

Yhdessä-ryhmä on 6.-8.luokkalaisille tarkoitettu, suljettu pienryhmä nuorille, joilla on jonkinlaisia haasteita arjessa. Ryhmään otetaan 8-10 nuorta. Ryhmässä on luvassa mm. mukavaa vertaistuellista yhdessäoloa, kädentaitoja, kokkailua ja pelailua. Tapaamisten aikana keskustellaan myös erilaisista mieltä askarruttavista teemoista sekä monista muista nuorten elämään liittyvistä aiheista. Kokoontumisia on kymmenen/ kausi.
Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 2023 ja kokoontuu torstaisin klo 15.30-17 Kuovin nuorisotalolla.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset nuoriso-ohjaaja Ria-Leena Widqvist, p. 044 793 4561.

Yhdessä-ryhmä.

 

KV-klubi

KV-klubi on kansainvälisyyteen keskittyvää ryhmätoimintaa, jonka kautta pääsee tutustumaan eri maihin, kulttuureihin ja kieliin erilaisten aktiviteettien kautta. Tavanomaisen ryhmätoiminnan lisäksi KV-klubissa on tavoitteena suunnitella ja toteuttaa nuorisovaihto yhdessä eri maiden nuorten kanssa johonkin Euroopan maahan. Rahoitus projektille haetaan Erasmus+ ohjelman kautta. Toiminta on maksutonta ja se on tarkoitettu 13-30-vuotiaille.
Ryhmä tauolla toistaiseksi. Lisätietoja antaa nuoriso-ohjaaja Julia Nummi, p. 044 793 5294.

 

Nuorten Luonto- ja ilmastoryhmä

13-17-vuotiaille suunnattu Nuorten luonto- ja ilmastoryhmä aloittaa toimintansa tiistaina 12.9.2023 klo 16-18 Kuovin nuorisotalolla, kokoustilassa, ja kokoontuu jatkossa joka toinen viikko. Ryhmässä harjoitellaan retkeilytaitoja lähiluonnossa, perehdytään sekä paikallisiin että globaaleihin luonnonsuojelun teemoihin ja edistetään kestäviä elämäntapoja. Tulemme tekemään monipuolisesti yhteistyötä eri yhdistysten ja asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi suunnittelemme ja järjestämme kaikille nuorille avoimia tapahtumia kuten retkiä ja kiinnostavia kutsuvierastilaisuuksia.
Toiminta on täysin maksutonta eikä vaadi aiempaa kokemusta eikä erityisiä välineitä.
Ryhmä sopii kaikille, jotka haluavat toimia paremman tulevaisuuden puolesta. Tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan!
Ilmoittautuminen lomakkeella: https://forms.gle/3XsZHma4E7LxNKgY6
Lisätietoja antaa nuoriso-ohjaaja Jonna Soininen, p. 044 403 6327.