Ohjaamo Rauma

Ohjaamo Rauma.

Ohjaamo tarjoaa nuorille apua ja tukea arkeen

Ohjaamo on alle 30-vuotiaille nuorille suunnattu neuvonta- ja palvelupaikka. Työ-, koulutus-, raha- ja asumisasioissa saa apua Ohjaamossa päivystäviltä asiantuntijoilta. Myös vapaa-aikaan liittyvissä asioissa, kuten oman harrastuksen löytämisessä autetaan. Ohjaamoon voi tulla ilman ajanvarausta ja asiassa kuin asiassa autetaan nuoren lähtökohdat huomioiden. Viikko-ohjelma ja päivystävät työntekijät julkaistaan Instagramissa @ohjaamo_rauma sekä Facebookissa sivulla Ohjaamo Rauma. Lisäksi niissä julkaistaan ajankohtaisia mainoksia mm. kesätöistä ja yhteishausta.

Rauman Ohjaamo on auki tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-16. Ohjaamon palvelut tavoittaa aukioloaikoina myös puhelimitse ja WhatsAppista numerosta 044 403 6250.

Rauman Ohjaamon toiminnan lähtökohtana on verkostoyhteistyön kehittäminen sekä nuorten osallistuminen kaikkeen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Ohjaamon kautta nuoret löytävät reittejä eteenpäin työelämässä, itsenäistymisessä ja tulevaisuuden unelmien toteuttamisessa. Ohjaamoa toteutetaan Raumalla useiden hallinnonalojen, työelämän ja kolmannen sektorin kanssa yhteistyönä.

’Valtakunnallista Ohjaamoviikkoa vietetään helmikuussa 13.-17.2.2023 ja Ohjaamon 2-vuotissynttäreitä vietetään 21.2-22.2.2023. Ole kuulolla Rauman Ohjaamon sosiaalisessa mediassa, mitä tällöin tapahtuu!