Ohjaamo Rauma

Ohjaamo Rauma.

Ohjaamo tarjoaa nuorille apua ja tukea arkeen – toiminta jatkuu Raumalla 23.2.

Ohjaamo on alle 30-vuotiaille nuorille aikuisille suunnattu tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelu. Työ-, koulutus-raha- ja asumisasioissa saa apua Ohjaamossa päivystäviltä asiantuntijoilta. Myös vapaa-aikaan liittyvissä asioissa, kuten oman harrastuksen löytämisessä autetaan. Ohjaamoon voi tulla ilman ajanvarausta ja asiassa kuin asiassa autetaan nuoren lähtökohdat huomioiden. Viikko-ohjelma ja päivystävät työntekijät julkaistaan Instagramissa @ohjaamo_rauma.  Instagramin tiliä seuraamalla saa myös vinkkejä hyvinvointiin liittyviin asioihin. Lisäksi siellä julkaistaan ajankohtaisia mainoksia mm. kesätöistä ja yhteishausta.

Rauman Ohjaamo on auki tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-16 osoitteessa Nortamonkatu 30. Kiristyneet koronarajoitukset vaikuttavat kaupungissa olevien palveluiden käyttöön. Jos ei voi asioida paikan päällä, Ohjaamon palvelut tavoittaa aukioloaikoina puhelimitse numerosta 044 403 6250 sekä Discordista https://discord.gg/uh9BxVS9e2. Sähköpostitse voi ottaa yhteyttä koska tahansa, ohjaamo@rauma.fi.

Rauman Ohjaamon toiminnan lähtökohtana on verkostoyhteistyön kehittäminen sekä nuorten osallistuminen kaikkeen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Ohjaamon kautta nuoret löytävät reittejä eteenpäin työelämässä, itsenäistymisessä ja tulevaisuuden unelmien toteuttamisessa.

Ohjaamon toiminnasta vastaa Rauman nuorisopalvelut yhdessä sosiaali- ja terveyspalvelujen, Kelan ja TE-toimiston kanssa. Jatkossa kokoonpanoon on tarkoitus saada mukaan laaja joukko muita toimijoita, kuten toisen asteen oppilaitosten ja 3. sektorin toimijoita.