Tapahtumat ja retket

 

 

Rauman nuorisopalvelut järjestää jälleen LANit, tällä kertaa  Kuovin nuorisotilalla 7.-8.8.2020 klo 18 – 12. LANien ikäraja on 7lk – 17-v. LANt järjestetään vähintään 10 osallistujalle. Maksimiosallistujamäärä on 15.
Huomioimme koronaohjeistukset ja osallistua voi ainoastaan täysin oireettomana.
Mukaan et tarvitse muuta kuin oman konsolin tai koneen sekä näytön. Tapahtumassa tarjotaan illalla lämmin ruoka sekä ilta- ja aamupala. Omia eväitä ja herkkuja saa toki tuoda. Nukkua ei tarvitse, mutta saa jos niin haluaa.
Tapahtuma on täysin päihteetön, ja tähän lasketaan myös energiajuomat sekä vastaavat tuotteet.
Koska tapahtuma on suunnattu alaikäisille, ei tapahtuman aikana saa pelata K18-pelejä.
Ilmoittautumiset perjantaihin 31.7. klo 12 mennessä TÄSTÄ.
Lisätietoja voi kysyä nuoriso-ohjaaja Johannes Härköseltä, 044 793 5190 tai johannes.harkonen@rauma.fi

 

Esiintyjähaku

Nuorisotapahtuman esiintyjähaku 2020

Rauman nuorisovaltuusto ja Rauman lasten parlamentti järjestävät yhdessä nuorisopalveluiden kanssa 10-17 – vuotiaille nuorille suunnatun, OtaChill – nimeä kantavan monipuolisen tapahtuman Rauman Otanlahdessa lauantaina 22.8.2020. Ohjelmassa on muun muassa vesiurheilua, kädentaitoja, liikuntapisteitä sekä musiikkia. Tarkempi ohjelma tarkentuu kesän kuluessa.
Nyt haemme  tapahtumaan esiintyjiä. Onko sinulla tai ystävälläsi bändi tai harrastatko kenties tanssia tai muuta taidetta, jossa haluaisit parantaa esiintymiskokemusta? OtaChill tarjoaa mahdollisuudet tähän. Lisätietoa ja ilmoittautumiset nuoriso–ohjaaja Nina Kuusisto-Huuskonen, nina.kuusisto-huuskonen@rauma.fi, puh 044 403 6327.

 

 

Nuoriso-ohjaajien yhteystiedot