Wauto

Kissa niminen Walkers-auto eli Wauto ajelee Raumalla kesästä alkaen. Wauton kohderyhmänä on yläasteikäiset ja vanhemmat, KuoviBiilin tavoittaessa 4-6-luokkalaisia. Kissa ajelee Raumalla kohdaten nuoria myös kaupungin reuna-alueilla ja sivukylillä. Koronaepidemian takia Wauton sisätilat eivät ole toistaiseksi käytössä, vaan nuoria kohdataan auton ulkopuolella.
Wautolla on aina tarjolla mukavaa juttuseuraa, voimme pistää piknikin pystyyn, milloin vain. Mukana tarjolla on aina kahvia, teetä ja vettä. Osallistuessasi meidän kyselyihin Wautolla, saat limpparin. Eikä kannata unohtaa Wautolla järjestettäviä kilpailuja, joissa voi myös voittaa piristykseksi kivoja palkintoja.!

Wauton aikataulut lokakuussa: perjantaisin klo 18-22 Raumalla ja lauantaisin Lapissa klo 18.30-20.30 sekä Raumalla klo 21-22.

Wautot omistaa ja niiden toimintaa koordinoi Aseman Lapset ry. Raumalla toiminnasta vastaa kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä paikallisten nuorisotyötä tekevien kumppanien, kuten seurakunnan, kanssa. Wauton toimintakausi Raumalla päättyy näillä näkymin lokakuun lopussa.

Wauto-toiminta on osa Aseman Lapset ry:n Walkers On Wheels 2 -hanketta, jonka tarkoituksena on kehittää liikkuvaa nuorisotyötä ja tarjota paikalliselle nuorisotyölle uusia keinoja työn tekemiseen. Hanketta toteutetaan yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa viiden Walkers-auton eli tuttavallisemmin Wauton voimin.