Skeittihalli

Rauman skeittihalli sijaitsee Nuorten työpajan yhteydessä Syväraumankadulla. Hallilla skeitataan, scootataan ja BMX-pyöräillään omalla vastuulla. Skeittilautoja, kypäriä sekä suojia on mahdollisuus lainata maksutta suoraan hallilta. Tila ja toiminta on savutonta ja päihteetöntä.
Alle 15-vuotiailla on kypäräpakko.

Skeittihalli on suljettuna korjaustöistä johtuen ja avaamisesta ilmoitetaan myöhemmin. Tilojen vuokraustoiminta jatkuu hallin avaamisen jälkeen.

Kertamaksu on 3 euroa ja kymppikortti 20 euroa. Kertamaksu peritään skeittihallissa. Kymppikortteja myydään skeittihallilla sekä palvelupiste Pyyrmanissa, Valtakatu 2. Skeittivälineet ovat käytössä maksuttomasti.

Tsekkaa Niko Ojasen skedehallin tsekkaus

Skeittihallin vuokraus

Kesäkuun alusta 2018 halli poissa käytöstä muutostöistä johtuen!

Skeittihalli on vuokrattavissa ryhmille, koululuokille tai syntymäpäivien viettoon aukioloaikojen ulkopuolella, myös viikonloppuisin. Vuokraajan tulee olla yli 18-vuotias.

Yksittäiset käyttövuorot maksavat ensimmäisiltä 4 tunnilta 15,50 €, ylimenevät tunnit 8 €/tunti. Säännölliset 1-4 tunnin käyttövuorot ja opiskelijaryhmät 10,50 €/kerta, ylimenevät tunnit 5,50 €/tunti. Yksityistilaisuudet, esimerkiksi lasten syntymäpäivät, ensimmäisiltä 4 tunnilta 51 €, ylimenevät tunnit 20,50 /tunti. Skeittihallin yksityistilaisuuteen voi myös tiedustella mahdollisuutta skeittarin/scoottarin ohjaukseen 2 tunniksi, 30 euroa/kerta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Skeittihallin varaukset ja maksu suoritetaan palvelupiste Pyyrmaniin, Valtakatu 2, puh. 02 834 5000. Maksu pitää olla suoritettuna ennen vuokrauspäivää.

Toimipaikat