Skeittihalli

Skeittihalli on suljettu 13.5.2020 saakka, myös tilan vuokrauksen osalta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rauman skeittihalli on muuttanut uusiin tiloihin. Osoitteena Kaivopuistontie 33.  Kiinteistö on sama vanha, mutta sisäänkäynti on Kaivopuistontien puolelta, sisäpihalta. 

Aukioloajat tiistaista perjantaihin klo 15-20.
Yksittäiset aikataulumuutokset näkyvät Facebookissa Rauman Skeittihalli

Hallilla skeitataan, scootataan ja BMX-pyöräillään omalla vastuulla. Skeittilautoja, kypäriä sekä suojia on mahdollisuus lainata maksutta suoraan hallilta. Tila ja toiminta on savutonta ja päihteetöntä.
Alle 15-vuotiailla on kypäräpakko.

Kertamaksu on 3 euroa ja kymppikortti 20 euroa. Kertamaksu peritään skeittihallissa, maksu mahdollista vain käteisellä.
Kymppikortteja myydään skeittihallilla sekä palvelupiste Pyyrmanissa, Valtakatu 2. Kymppikortti on mahdollista ostaa myös netistä: Skeittihallin kymppikortti.
Skeittivälineet ovat käytössä maksuttomasti.

Tsekkaa Niko Ojasen vanhan skedehallin tsekkaus

Skeittihallin vuokraus

Skeittihalli on vuokrattavissa ryhmille, koululuokille tai syntymäpäivien viettoon aukioloaikojen ulkopuolella, myös viikonloppuisin. Vuokraajan tulee olla yli 18-vuotias.

Yksittäiset käyttövuorot maksavat ensimmäisiltä 4 tunnilta 15,50 €, ylimenevät tunnit 8 €/tunti. Säännölliset 1-4 tunnin käyttövuorot ja opiskelijaryhmät 10,50 €/kerta, ylimenevät tunnit 5,50 €/tunti. Yksityistilaisuudet, esimerkiksi lasten syntymäpäivät, ensimmäisiltä 4 tunnilta 51 €, ylimenevät tunnit 20,50 /tunti. Skeittihallin yksityistilaisuuteen voi myös tiedustella mahdollisuutta skeittarin/scoottarin ohjaukseen 2 tunniksi, 30 euroa/kerta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Skeittihallin varaukset ja maksu suoritetaan palvelupiste Pyyrmaniin, Valtakatu 2, puh. 02 834 5000. Maksu pitää olla suoritettuna ennen vuokrauspäivää.

Toimipaikat