Lapin työvis

Nuorisotilat avataan 19.4.2021 alkaen, huomioiden kuitenkin 6 henkilön rajoitus toiminnassa.

Lapin työviksellä (Hinnerjoentie 15) avointa toimintaa 16.9.2020 alkaen keskiviikkoisin. Työvikselle ovat tervetulleita 5.-6.-luokkalaiset ja 7lk-17-vuotiaat. Huoltajat ovat myös tervetulleita piipahtamaan ja tutustumaan toimintaan!

klo 14.30 – 16 5. – 6. luokkalaisille
klo 16.30 – 20 7. luokkalaisille – 17-vuotiaille

Työviksellä on aina paikalla kaksi nuoriso-ohjaajaa, jotka ovat kohtaamassa nuoria sekä ohjaamassa erilaista toimintaa. Isossa osassa on kavereiden kanssa oleskelu ja turvallinen sekä mukava ilmapiiri. Tilalla tapahtuvaan toimintaan ei ole pakko osallistua, eikä kävijöitä pakoteta mihinkään.

Nuorten toiveita kuunnellen sekä mukaillaan valtakunnallisia teemapäiviä. Työviksellä toteutetaan erilaisia teemoja, jotka mahdollisuuksien mukaan on järjestetty myös yhteistyössä ulkopuolisten tahojen kanssa. Nuoriso-ohjaajilla on takataskuissaan laaja menetelmäosaaminen ja reagointi erilaisiin tilanteisiin.

Nuorten kanssa tehdään asioita laidasta laitaan: kisoja, kokkailua, kädentaitoja, keskusteluja, pelejä niin ulkona kuin sisällä, rauhallista pientä puuhastelua sekä tietysti äänekästä musiikin kuunteluakin. Työvikseltä löytyy runsaasti erilaista välineistöä ja tekemistä. Jo pelivälineistössä löytyy mm.  pingistä, sulkapalloa, biljardia sekä Xbox. Keittiössä mahdollisuus myös lämmittää omia eväitä.