Kuovin nuorisotalo

Kuovin nuorisotalo on siirtynyt kesätauolle. Tiloja on voi vuokrata 1.6.2020 alkaen. Varaustilanteen voi tarkistaa varauskalenteri Timmin kautta. Varaukset ja maksut: palvelupiste Pyyrman, p. 02 834 5000, Valtakatu 2.

Kuovin nuorisotalolla järjestetään Rauman kaupungin nuorisopalveluiden johdolla avoimia iltoja. Omia vuoroja on järjestetty  7. lk -17-vuotiaille sekä yli 17-vuotiaille.
Käytössä ovat muun muassa biljardi-, snooker-, pingis- ja ilmakiekkopöytien lisäksi pelikonsoleita sekä boulderointiseinä (=matala kiipeilyseinä).
Talolta löytyy myös bänditila, joka on nuorten käytössä nuokkarin aukioloaikoina. Tilasta löytyy sähkörummut, basso, kitaroita sekä kosketinsoittimet. Bändikämpän mikserin kautta voi myös soittaa omaa musiikkiaan. Tilaan voi päästä soittamaan pyytämällä ohjaajalta luvan, ja tilassa voi soittaa joko kavereiden, tai ohjaajan kanssa.

Tilojen vuokraus

Kuovin nuorisotaloa ja kiipeilyseinää vuokrataan yli 18-vuotiaille erilaisten kerhojen ja yhdistysten virkistys- ja kokoustoimintaan sekä yksityisten käyttöön .

Tilojen varaukset ja maksut palvelupiste Pyyrmaniin, p. 02 834 5000, Valtakatu 2, tai varauskalenteri Timmin kautta.

Maksu tulee suorittaa ennen vuokrauspäivää.

Toimipaikat