KuoviBiili

Rauman nuorisopalvelut on ottanut käyttöön uuden nuorisotyön muodon, liikkuvan nuorisotilan. Rauman nuorisotilat siirtyi kesän ajaksi pyörien päälle, kun KuoviBiili starttasi maanantaina 13.5.

Liikkuva nuorisotila kulkee sinne, missä nuoret ovat. Nuoret voivat tilata KuoviBiilin mihin tahansa julkiseen paikkaan Raumalla. Menetelmä on koettu hyväksi ja tarpeelliseksi, sillä näin nuorisotyö kohtaa myös keskustan ulkopuolella asuvat nuoret.

KuoviBiili on valkoinen auto, jonka mukana kulkee muun muassa musiikkia, löhöilyilmasohvia, pelejä ja liikuntavälineitä. Auton tunnistaa Rauman kaupungin ja KuoviBiilin logoista. KuoviBiilillä liikkuvat Rauman kaupungin nuoriso-ohjaajat. Toiminnan kohderyhmänä ovat 13–17-vuotiaat nuoret.

KuoviBiili liikkuu kesällä 2019 tiistaista ja keskiviikkoisin klo 18-22 sekä perjantaisin klo 18-23. Perjantaina 2.8. KuoviBiili bongattavissa Lapin Löylypäiviltä Patolammen partaalta klo 17-22.
13–17-vuotiaat nuoret voivat tilata auton esimerkiksi puistoihin, kenttien laidalle, koulujen pihoille tai muuhun julkiseen paikkaan Raumalla.
Tilaus tapahtuu lähettämällä Whatsapp-viesti, tekstiviesti tai soittamalla KuoviBiilin numeroon 044 403 6153  ajopäivän aikana.
Biilin liikkeitä pääsee seuraamaan Instagramissa @nuortenrauma #kuovibiili. Myös ajoihin liittyvät muutokset näkyvät @nuortenrauma #kuovibiili.

Lisätietoja antavat
Rea Poikonen, nuorisopäällikkö, puh. 044 430 9251
Marjo Jasu, nuorisotyön koordinaattori, puh. 044 793 3223