Rauman kaupungin kesätyöpaikat tulevat haettavaksi helmikuun alkupuolella. Avoinna olevat kesätyöpaikat löytyvät Kuntarekrystä. Yleinen kesätyöpaikkahaku päättyy 28.2. tai 15.3.

Näin haet työpaikkaa:
1. Valitse haluamasi työpaikka ja lue työpaikkailmoitus.
2. Hae paikkaa sivun kohdasta ’Hae työpaikkaa’.
3. Rekisteröidy.
4. Kirjaudu sisään.
5. Täytä hakemus. Täytä jokainen välilehti, tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä. Jos sinulla ei ole vaadittavaa pakollista tietoa, voit täyttää kentän esimerkiksi väliviivalla.

Nuorten kesätyöviikot
Rauman kaupungin nuorisopalvelut palkkaa nuorten kesätyöviikoille 14-17-vuotiaita raumalaisia nuoria. Hakuaika työviikoille on 1.2.-15.3.19. Myös kesätyöviikkojen haku tapahtuu Kuntarekryn kautta.

Raumalaisia nuoria kannustetaan jälleen kesäyrittäjyyteen

VAU! – vauhtia alkavaan uraan -kesäyrittäjätoiminta pyörähtää käyntiin tänä keväänä toista kertaa. Toiminta on suunnattu kesäyrittäjyydestä kiinnostuneille, kuluvana vuotena 16–23-vuotta täyttäville Rauman seudun nuorille. Haku on auki 10.3.2019 asti. VAU! -toimintaan valitsemme tänä kesänä 15 nuorta aloittavaa yrittäjää hakemusten perusteella.
Rauman kaupunkikehitys tarjoaa täyden tuen sekä verkoston liiketoiminnan käynnistämiseksi. Nuori voi toimia 4H-yrittäjänä, laskutusosuuskunnan kautta tai halutessaan rekisteröidä oman yrityksen.
Valituilla 16–23-vuotiailla on mahdollisuus saada 400 euroa Rauman kaupungin kesäyrittäjätukea. Tuki maksetaan kesän jälkeen, mikäli VAU! -tuen myöntämisperusteet vuonna 2019 täyttyvät.
Lisätietoa VAU! -toiminnasta ja hakulomake kesäyrittäjäksi www.rauma.fi/vau

VAU! -kesäyrittäjyydestä järjestetään tiistaina 12.2. klo 17 erillinen VAU! -kesäyrittäjyysinfo. Paikkana toimii pääkirjasto.
Tilaisuus on suunnattu nuorille ja heidän vanhemmilleen. Paikalle kannattaa tulla kuulemaan ja kysymään lisätietoa sekä innostumaan Idan VAU! -kokemuksista.

 

Nuorten kesätyöpaikkatuki

Rauman kaupunki maksaa tukea yrityksille ja yhteisöille, jotka palkkaavat nuoria kesätöihin.

Lue lisää